Actueel

Blijf hier op de hoogte omtrent het laatste nieuws op het gebied van IT.

RSS Nieuws artikelen

 • LG brengt update uit voor RTX 3080-bug op oled-tv's van 2019 september 27, 2020
  LG heeft een update uitgebracht voor oled-televisies die in 2019 zijn uitgebracht, om daarmee een bug te verhelpen die optreed bij het gebruiken van een RTX 3080 van Nvidia. Door de fout kregen de televisiegebruikers in sommige gevallen een zwart beeld te zien.
 • Spotify laat gebruikers muzieksmaak vergelijken met beroemdheden september 27, 2020
  Spotify heeft een nieuwe functie toegevoegd waarmee gebruikers kunnen zien in hoeverre hun muzieksmaak overeenkomt of afwijkt van beroemdheden. De functionaliteit is ook beschikbaar voor gebruikers zonder betaald abonnement.
 • VS legt sancties op tegen Chinese chipmaker SMIC september 27, 2020
  De Verenigde Staten hebben het moeilijker gemaakt voor SMIC om zaken te doen met Amerikaanse bedrijven. De sancties zijn opgelegd omdat er volgens de VS mogelijk banden zijn met het Chinese leger.
 • Twitter waarschuwt ontwikkelaars voor mogelijk lekken van api-sleutels september 27, 2020
  Twitter heeft ontwikkelaars die van de api gebruikmaken een waarschuwing gestuurd vanwege potentieel lekken van api-sleutels. Door een foute instelling op de ontwikkelaarspagina van Twitter, zijn api-sleutels en toegangstokens binnen de browser opgeslagen.
 • Jonsbo brengt TR03-behuizing met driehoekig ontwerp uit voor 243 euro september 26, 2020
  Jonsbo heeft zijn TR03-behuizing uitgebracht. Deze case heeft een driehoekig ontwerp en biedt ruimte voor GPU's met een maximale lengte van 460mm. De TR03 staat momenteel te koop bij een Duitse webshop voor 243,60 euro.
 • Mobvoi introduceert TicWatch Pro 3 GPS-smartwatch met Snapdragon Wear 4100-soc september 26, 2020
  Mobvoi heeft zijn TicWatch Pro 3 GPS-smartwatch aangekondigd. Het horloge beschikt over een grotere accu dan zijn voorganger en heeft een Snapdragon Wear 4100-soc van Qualcomm. De smartwatch komt op 5 oktober uit en kost 300 euro.
 • Hackers stelen cryptomunten bij KuCoin-exchange september 26, 2020
  De cryptocurrency-exchange KuCoin is binnengedrongen door hackers, waardoor bij een groot aantal klanten de digitale portemonnee is leeggehaald. Er zou voor een bedrag van rond de 150 miljoen dollar zijn gestolen, maar klanten zijn hiervoor verzekerd.
 • Renders van onaangekondigde Nokia 7.3 verschijnen september 26, 2020
  Er zijn renders online gezet van een onaangekondigde Nokia-smartphone. Het gaat waarschijnlijk om de Nokia 7.3, die voorzien wordt van een Snapdragon 690-soc met 5g-ondersteuning. De fabrikant heeft het toestel nog niet aangekondigd.
 • Gerucht: Google gaat ingrijpen bij Play Store-apps die betaalbeleid omzeilen september 26, 2020
  Google gaat waarschijnlijk scherper letten op de betaalmethodes die applicaties in de Play Store aanbieden. Het gaat daarbij om apps die de betaalmethode van Google omzeilen en zo voorkomen dat er een commissie van 30 procent moet worden afgedragen.
 • Capcom overweegt Resident Evil Village ook naar de PS4 en Xbox One te brengen september 26, 2020
  De afgelopen zomer aangekondigde game Resident Evil Village komt mogelijk ook uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One, zo stelt ontwikkelaar Capcom. De game wordt aanvankelijk alleen voor de next-genconsoles PlayStation 5 en Xbox Series X op de markt gebracht.